Jucarii de miliardar: nave spatiale, avioane de lupta si insemnarile lui Da Vinci (GALERIE FOTO)

Postat la 08 decembrie 2010 2257 afişări

Cand ai miliarde de dolari, poti sa-ti permiti aproape orice. A devenit aproape o banalitate sa asociezi numele miliardarilor americani (sau, dupa caz, rusi) cu dorinta de a avea vilele cele mai luxoase, iahturile cele mai mari si masinile cele mai impresionante. Dar mereu ramane loc de ceva si mai scump, ori macar mai ciudat.

CNBC a facut o lista cu cateva dintre cele mai interesante "jucarii pentru miliardari", de la navele spatiale comandate de Jeff Bezos, fondatorul Amazon, sau de britanicul Richard Branson si pana la carnetul de insemnari al lui Leonardo da Vinci, cumparat in 1994 de Bill Gates, fondatorul Microsoft, pentru 30,8 milioane de dolari.

Pofta de colectionari a unora dintre oamenii cu multi bani si timp liber n-a iertat nici Batmobilul din filmul "Batman Returns", cumparat de un miliardar american acum in varsta de 89 de ani, care nu se afla la prima achizitie de acest fel, fiind inclusiv proprietarul unei masini de curse din "Days Of Thunder".

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/jucarii-de-miliardar-nave-spatiale-avioane-de-lupta-si-insemnarile-lui-da-vinci-galerie-foto-7785185
7785185
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.