Vezi cum arată primul film scris de un sistem de inteligenţă artificială - VIDEO

Postat la 10 iunie 2016 377 afişări

Vezi cum arată primul film scris de un sistem de inteligenţă artificială - VIDEO

Nişte băieţi s-au gândit că ar fi interesant să vadă cum ar arăta un film de scurt-metraj science fiction scris de un program de inteligenţă artificială.

Sunspring, filmul de 9 minute, este unul…ciudat. În rolurile principale se regăsesc Thomas Middleditch (serialul TV Sillicon Valley), Elisabeth Gray şi Humphrey Ker. Sunspring a fost scris de Benjamin, algoritmul de inteligenţă artificială, cu ajutorul a mii de scenarii cu care a fost "hrănit". 

Dialogul este unul bizar şi de multe ori actorii sar brusc de la o idee la alta, iar unele afirmaţii sunt absurde, însă monologul de la final interpretat de Elisabeth Gray este captivant.

Filmul a avut premiera la Festivalul de film Sci-Fi din Londra.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/vezi-cum-arata-primul-film-scris-de-un-sistem-de-inteligenta-artificiala-video-15463842
15463842
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.