Un supermodel din Moldova şi-a făcut o nuntă care a costat mai mult de un milion de euro - GALERIE FOTO

Postat la 10 iunie 2016 1089 afişări

Modelul Xenia Deli a fost mireasă în weekend, jurându-i credinţă veşnică unui cunoscut om de afacere de origine egipteană, care este mai mare decât ea cu 36 de ani.

Mireasa a fost adusă la eveniment într-o trăsură. Xenia Delia a purtat o rochie albă, decorată abundent cu dantelă, şi un voal foarte lung.

Decoraţiunile au fost de asemenea în nuanţe deschise, iar printre flori au predominat orhideele.

Marele eveniment a avut loc la Vinăria Santo, în satul Pyrgos, de pe insula Santorini, la apusul soarelui, cu vedere spre plajă şi spre un vulcan local, potrivit www.multi-news.gr.

Recepţia care a urmat, după ce şi-au jurat dragoste veşnică, a întrunit aproximativ 150 de persoane. Petrecerea a inclus numeroase delicii, surprize şi belly dance.

Potrivit sursei citate, nunta a costat mai mult de un milion de euro, iar locaţia (Santorini) a fost dorinţa miresei.

VEZI AICI GALERIA FOTO DE LA NUNTA

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nunta,
moldova,
mireasa,
afaceri,
credinta,
crestere,
eveniment
/actualitate/un-supermodel-din-moldova-si-a-facut-o-nunta-care-a-costat-mai-mult-de-un-milion-de-euro-galerie-foto-15460522
15460522
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.