Începe Revoluţia împotriva primarilor penali din România? Sâmbătă au loc proteste

Postat la 09 iunie 2016 570 afişări

Începe Revoluţia împotriva primarilor penali din România? Sâmbătă au loc proteste

Pe Facebook a fost postat un eveniment în care românii sunt chemaţi la protest: „Vrem renumărarea Voturilor pentru asigurarea statului de drept”. Organizatorii cer renumărarea voturilor de la sector 1 Bucureşti dar şi din ţară. Începe Revoluţia împotriva primarilor penali sau va fi doar un protest doar pe Facebook?

„Ne vedem sambata de la ora 15:00, pentru a apara statul de drept.

Procesul democratic este compromis daca modalitatea de a vota este fraudata. Solicitam de urgenta renumărarea voturilor pentru a pastra integritatea procesului democratic, atat in Romania, precum si in relatia Romaniei cu statele membre din UE si in afara granitelor statelor UE.

Există suspiciuni că în sectorul 1 din Bucureşti s-au comis fraude electorale. Solicităm Biroului Electoral Central şi unităţilor din teritoriu să solicite renumărarea voturilor pentru a clarifica aceste suspiciuni. Cerem să avem certitudinea unui vot corect, într-un stat de drept care funcţionează şi în care instituţiile aflate în serviciul cetăţenilor respectă legile în vigoare. Până când aceste lucruri se vor întâmpla, ne întâlnim pentru a comemora democraţia în România.

Cititi mai multe pe www.romanibuni.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/incepe-revolutia-impotriva-primarilor-penali-din-romania-sambata-au-loc-proteste-15458443
15458443
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.