Se pregăteşte meciul secolului (VIDEO)

Postat la 11 mai 2014 82 afişări

PRO Video recomandă în această săptămână "Grudge Match: Faceţi pariurile", un film în care Stallone şi De Niro sunt doi pugilişti veterani a căror rivalitate a devenit celebră dincolo de graniţa sportului.

Se pregăteşte meciul secolului (VIDEO)

În anii de glorie, niciunul dintre ei nu a reuşit să-şi dovedească supremaţia în faţa celuilalt. În anul 1983, chiar înainte de meciul decisiv, Sharp (Sylvester Stallone) şi-a anunţat retragerea fără a da o explicaţie. Acum, la treizeci de ani de la nefericitul eveniment ce le-a distrus cariera, un promotor de box le face o ofertă de nerefuzat: să ducă lupta la final odată pentru totdeauna.

Numai că lupta lor începe înainte de a intra în ring, chiar din prima clipă când se reîntâlnesc. Situaţiile hilare şi replicile dintre cei doi transformă viitorul meci într-un eveniment extrem de amuzant.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/se-pregateste-meciul-secolului-video-12618127
12618127
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.