Povestea lui David şi Goliat în variantă de jucărie (VIDEO)

Postat la 15 iunie 2014 77 afişări

PRO Video prezintă în această săptămână filmul "Marea aventură LEGO". în oraşul unde totul este fantastic, plin de culoare şi zâmbete, Emmet, o figurină Lego şi totodată un tip obişnuit să urmeze cu stricteţe regulile, pare cel mai fericit locuitor.

Povestea lui David şi Goliat în variantă de jucărie (VIDEO)

Emmet ajunge în centrul atenţiei după ce primeşte din greşeală titlurile de "persoană extraordinară" şi "salvatorul planetei" şi porneşte într-o călătorie de proporţii epice pentru a opri distrugerea omenirii.  Deşi este complet nepregătit pentru misiune, mai mulţi supereroi îndrăgiţi îi vor sări în ajutor.

Channing Tatum, Chris Pratt, Jonah Hill, Elizabeth Banks, Will Ferrell, Morgan Freeman, Liam Neeson şi Charlie Day intră în "Marea aventură LEGO", surprinzătoarea animaţie care ajunge din 17 iunie pe DVD, Blu-ray şi Blu-ray 3D.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/povestea-lui-david-si-goliat-in-varianta-de-jucarie-video-12762515
12762515
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.