Încă o lovitură pentru Charlie Sheen: ideea serialului Anger Management ar fi fost furată

Autor: Razvan Muresan Postat la 23 aprilie 2012 47 afişări

Noul show al lui Charlie Sheen, Anger Management, ar putea fi blocat după ce Blue Star Entertainment şi Jason Shuman îl acuză de fraudă pe producătorul serialului, Joe Roth.

Jason Shuman susţine că ideea showului i-ar fi aparţinut chiar lui şi, în plus, ar fi vorbit despre ea cu Roth încă din 2008. Ulterior, Shuman avea să fie exclus din proiect, după ce Charlie Sheen a fost convins să preia rolul principal.

Shuman a depus deja o plângere la Curtea Superioară din Los Angeles săptămâna trecută şi cere 50 de milioane de dolari daune, scrie Hollywood Reporter, citat de procinema.ro. Joe Roth, cunoscut după succesele ca producător al filmelor "Alice in Wonderland" şi "Snow White and the Huntsman" care se va lansa în acest an crede că plângerea nu are niciun temei.

"Roth i-a determinat în mod fraudulos pe Jason Shuman şi compania sa, Blue Star Entertainment, să dezvolte serialul de televiziune Anger Management, promiţându-le că le va recunoaşte dreptul la proprietate, iar Shuman va primi recunoaşterea calităţii de producător, precum şi taxele ce i se cuvin. Ca urmare a acţiunii fraduloase a lui Roth şi a încălcării de către acesta a contractului, Shuman/Blue Star Entertainment nu au primit nici credit, nici sume compensatorii, suferind o pagubă de 50 milioane de dolari", se arată în acuzaţiile formulate, citate pe procinema.ro.

Conflictul vine după ce, în urmă cu câteva luni, echipa de la postul TV FX şi studioul de producţie Debmar-Mercury care se ocupă de noul serial al lui Charlie Sheen au folosit imagini cu actorul din vremea în care rupea audienţele în "Two And a Half Men", printre acestea şi una cu el pe o motocicletă Harley Davidson folosită pentru sitcomul creat de Chuck Lorre. Canalul TV FX a fost somat de cei de la CBS să întrerupă imediat promovarea showului "Anger Management" cu imaginile respective. Potrivit procinema.ro, vestea procesului de 50 de milioane de dolari a venit exact în săptămâna în care episodul-pilot al serialului a fost supus unor teste de audienţă, iar rezultatele au fost extrem de îmbucurătoare pentru postul TV FX. Grupurile de public testate au fost extrem de încântate de revenirea lui Charlie Sheen, iar cei de la Entertainment Weekly au scris că serialul nu pare să fie afectat pentru moment de problemele din viaţa privată a actorului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Charlie Sheen,
film,
anger management,
frauda
/arta-si-societate/film/inca-o-lovitura-pentru-charlie-sheen-ideea-serialului-anger-management-ar-fi-fost-furata-9562450
9562450
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.