Cum a distrus Charlie Sheen "Two and a Half Men": "M-am saturat sa mi se spuna ce sa fac"

Autor: Razvan Muresan Postat la 25 februarie 2011 1500 afişări

CBS a intrerupt productia serialului "Two and a Half Men" pentru restul sezonului, dupa atacurile vehemente ale actorului asupra creatorului sitcomului, Chuck Lorre, scrie The Huffington Post.

Charlie Sheen s-a autodenumit "asasinul de la Vatican", cat timp si-a omorat propriul show. "Din cauza tutoror declaratiilor, atitudinilor si comportamentului actorului, CBS si Warner Bros Television au decis sa intrerupa productia pentru partea ramasa din restul sezonului", se arata intr-o declaratie oficiala a celor doua parti. Tocmai miercuri, postul de televiziune anuntase intoarcerea lui Sheen pe platourile de filmare pentru productia a inca patru episoade. Serialul a luat insa o pauza, dupa ce actorul a refuzat sa isi schimbe comportamentul considerat de multe ori nepotrivit. Sheen s-a impotrivit deciziei, insa in final nu a avut de ales si s-a conformat.

Intr-un interviu cu Alex Jones, Sheen l-a atacat dur pe Lorre, folosind chiar injurii antisemite. "M-am saturat sa mi se spuna sa nu vorbesc despre una, sa nu fac alta. Rahat. Este deplorabil ca acest individ Chaim Levine, pentru ca acesta e numele adevarat al lui Chuck, si-a gresit cariera. L-am facut de ras in fata lumii intregi si a copiilor sai ca sa se afle ca mintea lui neevoluata nu poate procesa. Acest sarlatan a ales sa nu isi faca doar meseria sa, adica sa scrie. Cineva este clar mai presus de ceilalti", spunea Charlie Sheen, citat de The Huffington Post.

Tot Sheen declara pentru TMZ: "Il urasc pe Chaim Levine, Chuck Lorre. E un prost cum nu as vrea sa fiu eu vreodata".

Potrivit CNN, de ani de zile, vedeta a tinut prima pagina a ziarelor in situatii deloc placute si a fost numit unul dintre cei mai rebeli actori de la Hollywood. De la probleme sale cu drogurile, pana la momentul in care a pledat vinovat, anul trecut, la acuzatia ca si-ar fi lovit sotia.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cum-a-distrus-charlie-sheen-two-and-a-half-men-m-am-saturat-sa-mi-se-spuna-ce-sa-fac-8011895
8011895
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.