De ce nu-l poate concedia CBS pe Charlie Sheen din "Two and a Half Men"

Autor: Razvan Muresan Postat la 16 februarie 2011 175 afişări

Exact ca personajul pe care il interpreteaza in "Doi barbati si jumatate", Charlie Sheen nu se poate feri de probleme. Cati bani s-ar pierde daca Charlie Sheen nu ar mai filma in celebrul serial?

Desi a calcat stramb in repetate randuri, Sheen a reusit sa scape mereu cu fata curata, castigandu-si porecla "Teflon Charlie". Potrivit CNN, de ani de zile, vedeta a tinut prima pagina a ziarelor in situatii deloc placute si a fost numit unul dintre cei mai rebeli actori de la Hollywood. De la probleme sale cu drogurile, pana la momentul in care a pledat vinovat, anul trecut, la acuzatia ca si-ar fi lovit sotia. Se naste atunci intrebarea fireasca: de ce il mai pastreaza cei de la CBS si nu renunta la serviciile sale?

"Totul se reduce la bani. Charlie Sheen este insusi serialul", spun jurnalistii citati de CNN. Daca "Two and a Half Men" s-ar opri, CBS si producatorul showului Warner Brothers ar pierde 250 de milioane de dolari. Aici nu mentionam milioanele care se aduna din reclame. Cei de la CBS ar prefera sa sanctioneze comportamentul actorului, dar s-au cam impotmolit. Asta pentru ca veniturile CBS din publicitate s-au ridicat la 155 de milioane de dolari sezonul trecut. Tot Sheen aduce miliarde de dolari si pentru Warner Brothers.

Cel mai clar exemplu e pretul unei reclame de 30 de secunde din timpul serialului: 200.000 de dolari. Charlie e practic masina de facut bani, iar pentru fiecare episod el incaseaza doua milioane de dolari. "Two and a Half Men" aduce saptamanal 40 de milioane de telespectatori in fata micilor ecrane si este cel mai urmarit sitcom din SUA. Asadar, nu e de mirare ca CBS nu mai tine cont de viata personala a vedetei.

"Two and a Half Men' a avut mereu rezultate bune. Privind inspre viitor, impactul financiar al inchiderii serialului asupra CBS nu e unul material. Orice scaderi ale ratingului vor fi compensate de reducerea costurilor de productie a serialului", sustin oficialii CBS, citati de CNN. "Serialul e foarte viu. Chiar si un episod redifuzat atrage zece milioane de telespectatori. E un show de miliarde, iar nici CBS, nici Sheen nu vor sa renunte la el", sustin jurnalistii citati de aceeasi sursa.

Charlie Sheen spune ca va avea "mult de munca" pentru a recastiga increderea fanilor sai. Insa viata a aratat ca baiatul rau de la Hollywood a primit mereu o a doua sansa, iar asta se intampla chiar si acum.


Go4it.ro transmite LIVE de la cel mai mare targ de telefonie mobila din lume.

Galaxy Tab 10.1, Galaxy S II si LG Optimus 3D par sa fie vedetele.

Vezi toate noutatile >>


VIDEO IN PAGINA URMATOARE ->>>>>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
CBS,
Charlie Sheen,
Two and a Half Men
/arta-si-societate/film/de-ce-nu-l-poate-concedia-cbs-pe-charlie-sheen-din-two-and-a-half-men-7989366
7989366
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.