Cine a cumpărat casa lui Charlie Sheen (GALERIE FOTO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 27 ianuarie 2012 235 afişări

După ce şi-a scos la vânzare casa construită în 1910 din Los Angeles, California, contra sumei de 849.000 de dolari, actorul Simon Helberg, care joacă rolul inginerului aerospaţial Howard Wolowitz în comedia The Big Bang Theory, a cumpărat proprietatea colegului său de breaslă, Charlie Sheen, notează realtor.com.

Helberg ar fi plătit 2,9 milioane de dolari pentru proprietatea din Los Angeles, situată la sud de Observatorul Griffith şi Mount Hollywood, în zona rezidenţială de lux Los Feliz.

Vânzarea reprezintă o totuşi victorie pentru Sheen. Actorul cu probleme reale în carieră în ultimele luni, după ce a fost exclus din serialul Two And A Half Men, a achiziţionat locuinţa în 2007, cu suma de 2,6 milioane de dolari, şi încerca să o vândă de la mijlocul anului 2009.

Construită în 1927, noua casă a lui Helberg măsoară peste 2.000 de metri pătraţi şi e dotată cu un living impresionant, o sală de mese extrem de spaţioasă şi un apartament de lux. Elementele decorative mediteraneene, curtea generoasă şi piscina îi vor face şederea mult mai confortabilă.

Simon Helberg îi dă viaţă în serialul The Big Bang Theory lui Howard Wolowitz, un inginer evreu la departamentul de Ştiinţă aplicată al Caltech, care, deşi are 27 de ani, locuieşte cu mama lui. Este pasionat de cucerirea de noi partenere, deşi are grave probleme cu felul în care interacţionează cu femeile. Howard uimeşte episod după episod cu ţinutele sale neobişnuite şi replicile de un umor inconfundabil.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/special/cine-a-cumparat-casa-lui-charlie-sheen-galerie-foto-9182002
9182002
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.