Filmele cu incasari de peste un miliard de dolari (GALERIE FOTO)

Autor: Dorin Oancea Postat la 04 august 2011 66 afişări

Filmul "Transformers: Dark of the Moon", regizat de Michael Bay, devine astfel cea mai de succes productie a studiourilor Paramount din toate timpurile si a treia productie a anului 2011 care depaseste pragul magic al miliardului de dolari in incasari in intreaga lume.

Dark of the Moon este al zecelea film din istoria cinematografului cu incasari mai mari de un miliard de dolari. Reusita sa se datoreaza, desigur, si faptului ca este primul titlu al seriei care a fost filmat si prezentat in cinematografe in 3D.

Celelate titluri de un miliard ale verii au fost "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tide" si "Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2", ambele realizate tot in 3D.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/filmele-cu-incasari-de-peste-un-miliard-de-dolari-galerie-foto-8563613
8563613
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.