"Destinaţie finală 5 3D", din 2 septembrie în România (GALERIE FOTO)

Postat la 23 august 2011 57 afişări

În "Destinaţie finală 5 3D", al cincilea film din seria horror de succes, Moartea se dovedeşte a fi, încă o dată, vânătorul suprem, hăituind un grup de prieteni care se luptă să scape de urmărirea ei nemiloasă.

De data aceasta, succesiunea evenimentelor fatale se dezlănţuie când un grup de colegi de birou pleacă într-un team building de două zile. În timp ce autobuzul închiriat îşi croieşte drumul spre locul de vacanţă, ei traversează un imens pod suspendat, care leagă malurile unui râu ale cărui ape învolburate se prăvălesc la vale, la 160 de metri sub pod. Dar destinele lor sunt aparent pecetluite când podul se rupe în două chiar sub ochii lor. Sam, personajul care a prevestit accidentul, încearcă disperat o cale să-i salveze. Si reuşeşte. Sau cel puţin aşa crede el.

Regizorul Steven Quale declara: "În filmele anterioare din seria 'Destinaţie finală', moartea lor e inevitabilă, singura întrebare fiind: "cum vor muri ?" În filmul ăsta, am adăugat o întorsătură de situaţie: câţiva dintre ei e posibil să supravieţuiască."

"Destinaţie finală 5 3D", din 2 septembrie în România (GALERIE FOTO)

Pentru producătorul Craig Perry, ocazia de a reveni pentru a cincea oară i-a oferit şansa nu numai de a împlini aşteptările fanilor, ci şi de a le zdruncina serios, asa cum de altfel si-a dorit. "Întotdeauna abordăm filmele astea cu intenţia de a face ceva în plus," spune Perry. "Fanii ne-au învăţat că vor o poveste captivantă, înfiorătoare, dar şi distractivă, aşa că încercăm să ridicăm ştacheta."

Stiind că vor să filmeze în 3D, producătorii Craig Perry şi Warren Zide au apelat la Quale, un expert în acest domeniu.

Povestea filmului "Destinaţie finală 5" se învârte în jurul lui Sam, un tânăr în plină criză profesională: are de ales să-şi păstreze slujba sigură, dar fără perspective sau să îşi urmeze pasiunea şi să se mute la Paris, pentru a deveni maestru bucătar. Dar dacă alege Parisul, asta îl poate costa pierderea persoanei iubite - un preţ prea mare.

O producţie Warner Bros. Pictures/New Line Cinema, "Destinaţie Finală 5 3D" este distribuit în România de MediaPro Distribution şi poate fi văzut în premieră din 2 septembrie în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex (Bucureşti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacău, Brăila, Baia Mare, Timişoara, Iaşi, Piteşti), Cityplex (Bucureşti, Constanţa, Braşov), Patria (Bucureşti şi Craiova), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Florin Piersic Cluj, Cinema Phoenix Paşcani, Centrul Cultural Eugen Ionescu Slatina, Grand Mall Cinema Satu Mare.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/destinatie-finala-5-3d-din-2-septembrie-in-romania-galerie-foto-8643189
8643189
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.