Cum a ajuns Mary Poppins personaj de film (VIDEO)

Postat la 01 iunie 2014 122 afişări

PRO Video propune în această săptămână un film care-l are ca protagonist pe Walt Disney, "Saving Mr. Banks: În căutarea poveştii", cu Emma Thompson, Tom Hanks şi Colin Farrell în rolurile principale.

Cum a ajuns Mary Poppins personaj de film (VIDEO)

Când fiicele sale l-au pus să promită că va ecraniza cartea lor preferată, "Mary Poppins" a lui P.L. Travers, Walt Disney nu s-ar fi gândit că va avea nevoie de două decenii ca să-şi îndeplinească promisiunea. În eforturile sale de a obţine drepturile, Disney se va lovi de încăpăţânarea autoarei, deloc dispusă să-şi predea iubita guvernantă-vrăjitoare Hollywoodului.

La un moment dat însă, situaţia financiară o face să vină în vizită la Los Angeles, pentru a vedea planurile de ecranizare ale lui Walt Disney. Timp de două scurte două săptămâni din 1961, legendarul regizor şi producător se va chinui s-o convingă pe autoare că viziunea sa este cea mai bună pentru aducerea lui Mary Poppins pe marele ecran.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cum-a-ajuns-mary-poppins-personaj-de-film-video-12672758
12672758
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.