Câţi cai-putere are o geantă Bugatti, Mercedes sau Porsche (GALERIE FOTO, VIDEO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 01 iunie 2014 340 afişări

Bătălia maşinilor premium şi de lux nu se mai duce doar pentru inimile şi portofelele bărbaţilor: producătorii încearcă să cucerească şi inimile femeilor, lansând linii de accesorii vestimentare inspirate de maşini. Companiile care au lansat până acum astfel de colecţii de accesorii sunt Bentley, Mercedes-Benz, Bugatti sau Porsche, scrie Financial Times.

Bentley, spre exemplu, are din august anul trecut o gamă de genţi de damă de lux confecţionate din piele, cu preţuri cuprinse între 5.000 şi 7.000 de dolari. Paleta coloristică a genţilor este inspirataă din cea disponibilă pentru automobilele firmei, iar unele modele au chiar nume ce amintesc de acete automobile, cum ar fi Continental. La rândul său, Porsche are propria gamă de genţi de damă sub denmirea de Porsche Design, iar Bugatti a mers chiar mai departe, lansând nu numai genţi de damă, ci şi o colecţie de articole vestimentare şi accesorii masculine.

De anul acesta şi Mercedes are seria de genţi şi valize numită Burnt Out Bags, la confecţionarea cărora s-a folosit piele de foarte bună calitate întinsă pe pistă peste care s-a trecut cu maşina, pentru a i se imprima urme de roţi. Iniţial, ineditele imprimeuri erau create de către clienţii care veneau să încerce maşini,  iar pielea era transformată în geantă după specificaţiile cumpărătorului. Succesul genţilor a determinat  fabricantul auto german să lanseze Burn Out Bags.

Spre bucuria producătorilor, genţile nu au atras doar clientelă feminină nouă, ci şi pe cumpărătorii tradiţionali ai maşinilor, care au cumpărat aceste accesorii pentru a le face cadou.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cati-cai-putere-are-o-geanta-bugatti-mercedes-sau-porsche-galerie-foto-video-12671346
12671346
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.