Ce vedem la cinema: "Minte-mă frumos" (GALERIE FOTO)

Postat la 22 septembrie 2012 37 afişări

Avându-i pe Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Antoaneta Zaharia şi Marius Damian în rolurile principale, "Minte-mă frumos" este o comedie romantică produsă de MediaPro Pictures şi care din 19 octombrie va avea premiera pe marile ecrane.

În regia lui Iura Luncaşu şi cu un scenariu semnat de Adrian Lustig, "Minte-mă frumos" spune povestea a doi tipi simpatici din Bucureşti, care duc o viaţă cât se poate de neobişnuită. Dani (Andi Vasluianu) e part-time furnizor de servicii IT şi part-time gigolo, iar Toni (Marius Damian) e full-time… hacker iscusit care îşi înşeală partenerul de viaţă - computerul - cu o tipă cunoscută pe internet, Oana (Antoaneta Zaharia). Dana (Diana Dumitrescu) şi Oana, ucenice cofetare şi colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuală, suceşte capetele bărbaţilor oriunde apare, pe când Oana iubeşte foarte mult prăjiturile, de unde şi formele mai rotunjoare. Şi cum era de aşteptat, când discuţiile lungi pe chat nu pot rămâne veşnic virtuale, Toni şi Oana îşi dau întâlnire faţă-n faţă. Dar există o problemă majoră: Toni nu seamănă deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la întâlnire în locul lui. Dar oare la întâlnire se prezinta chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru minte frumos?

Ce vedem la cinema: "Minte-mă frumos" (GALERIE FOTO)

Prestaţiile actoriceşti exemplare aduse de interpreţii rolurilor principale nu pot fi decât susţinute cu talent de actriţele cărora le revin rolurile secundare din "Minte-mă frumos": Loredana Groza, Nelly Năstase şi Gloria Găitan.

Imaginea lungmetrajului "Minte-mă frumos" este semnată de Manu Kadosh, cunoscut pentru colaborările sale în producţii de la Hollywood, dar şi pentru filmul Modigliani cu Andy Garcia, filmat în studiourile MediaPro Pictures.

Filmările la "Minte-mă frumos" au durat trei săptamani, iar locurile de filmare au fost în Buftea şi în Bucureşti.

Comedia "Minte-mă frumos" va fi distribuită de MediaPro Distribution în cinematografele Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Glendale Cotroceni, Lotus (Oradea), Cortina (Oradea), Odeon Cineplex (Oradea), Grand Mall (Satu-Mare), Cinema "Eugen Ionescu" (Slatina), Cityplex (Constanţa si Braşov), Patria (Craiova), Premiera (Ploieşti), Arta (Târgu-Mureş), precum şi în reţeaua Cinema City.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-vedem-la-cinema-minte-ma-frumos-galerie-foto-10109481
10109481
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.