Ce vedem la cinema: "Aventurile lui Sammy 2 3D" (GALERIE FOTO)

Postat la 29 septembrie 2012 56 afişări

Cele mai simpatice şi mai curajoase broscuţe ţestoase se întorc pe marile ecrane, de data aceasta în 3D, în filmul "Aventurile lui Sammy 2 3D", prezentat de MediaPro Distribution din 5 octombrie pe marile ecrane.

În "Aventurile lui Sammy 2 3D", cele două broscuţe, Sammy şi Ray, îi vor călăuzi pe "nou-născuţii" Ricky şi Ella în primul lor drum spre mare. Din senin însă, un braconier îi capturează şi îi trimite în Dubai, pentru a-i folosi la un spectacol acvatic pentru turişti. Acolo îl întâlnesc pe căluţul de mare Big D, care îi atrage în visul lui de evadare.

Ce vedem la cinema: "Aventurile lui Sammy 2 3D" (GALERIE FOTO)

Dar Sammy şi Ray s-au aliat acum cu Jimbo, un peşte gelatinos, Anabel, o caracatiţă fermecătoare, un homar arţăgos şi o familie întreagă de pinguini, construindu-şi cu ei propriile planuri de a scăpa de acolo. În decorul fabulos al marilor oceane, o nouă serie de întâmplări pe muchie de cuţit îi aşteaptă pe micii aventurieri, în lupta lor pentru libertate.

Din 5 octombrie, "Aventurile lui Sammy 2 3D" va rula în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanţa, Braşov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Iaşi, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureş), Cortina (Oradea), Cinema "Eugen Ionescu" (Slatina), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova), Premiera (Ploieşti), Cinema Arta (Târgu Mureş), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-vedem-la-cinema-aventurile-lui-sammy-2-3d-galerie-foto-10138240
10138240
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.