Ce vedem la cinema: "12 ani de sclavie" (GALERIE FOTO, VIDEO)

Postat la 21 decembrie 2013 240 afişări

MediaPro Distribution lansează pe marile ecrane "12 ani de sclavie", o dramă excepţională despre libertate şi egalitate, care a reuşit să obţină nu mai puţin de 7 nominalizări la Globurile de Aur de anul viitor.

Născut ca om liber, cu o frumoasă familie şi o reputaţie bună, încrederea în oameni îl aduce pe Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor) în situaţia de a lupta pentru supravieţuire şi libertate, într-o perioadă în care culoarea pielii stabileşte valoarea umană.  

Vândut ca sclav, bărbatul trece prin momente de o cruzime insuportabilă, dar şi prin clipe neaşteptate de blândeţe, pentru el rămânând nepreţuite viaţa şi demnitatea sa. În cei 12 ani de sclavie, definitorie pentru destinul său va fi doar întâlnirea cu un aboliţionist canadian, interpretat de Brad Pitt.

Ce vedem la cinema: "12 ani de sclavie" (GALERIE FOTO)

Recompensată cu 7 nominalizări la cele mai importante categorii: "Cel mai bun film", "Cel mai bun actor ", "Cea mai bună actriţă", "Cel mai bun actor într-un rol secundar", "Cel mai bun regizor", "Cel mai bun scenariu" şi "Cea mai bună coloană sonoră", emoţionanta poveste a lui Solomon Northup devine unul dintre filmele favorite la Globurile de Aur.

Ce vedem la cinema: "12 ani de sclavie" (GALERIE VIDEO)

Un film distribuit de MediaPro Distribution, "12 ani de sclavie" are premiera pe 3 ianuarie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanţa, Tulcea şi Braşov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureş, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu-Mureş), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploieşti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Oneşti), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucureşti), Cinema Twins (Ploieşti), Cine Grand (Botoşani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Marcom (Buzău), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-vedem-la-cinema-12-ani-de-sclavie-galerie-foto-video-11805009
11805009
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.