A fost odată Jobs. Steve Jobs (VIDEO)

Postat la 22 decembrie 2013 245 afişări

Recomandarea PRO Video din această săptămână se îndreaptă spre un film dedicat lui Steve Jobs, cofondatorul companiei Apple.

A fost odată Jobs. Steve Jobs (VIDEO)

E nevoie de un singur om pentru a porni o revoluţie: "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea" este povestea extraordinară a lui Jobs (Ashton Kutcher), inovatorul emblematic şi antreprenorul desăvârşit care a făcut imposibilul.

Regizat de Joshua Michael Stern, filmul biografic redă aproape patruzeci de ani din viaţa cofondatorului Apple, anii de luptă, declin şi revenire care l-au făcut pe acesta simbolul de astăzi. Traiectioria celui care a trasat viitorul tehnologiei şi a schimbat lumea pentru totdeauna poate fi urmărită din decembrie pe DVD.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/a-fost-odata-jobs-steve-jobs-video-11808558
11808558
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.