Cum se îmbrăcau franţuzoaicele elegante ale anilor '50 (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 27 iulie 2014 1203 afişări

O expoziţie găzduită de Palais Galliera din Paris îşi propune să aducă în atenţia publicului extravagantele creaţii realizare de casele de modă franceze în anii de după cel de-al Doilea Război Mondial, mai precis între 1947 şi 1957, scrie Financial Times.

Printre creaţiile perioadei ce a avut ca punct de pornire colecţia "New Look" a lui Christian Dior, care redefinea silueta feminină, se numără deux-piece-uri create de acesta, o rochie plisată creată de către Coco Chanel în 1954, o rochie de plajă Lanvin şi modele asimetrice de la Jacques Fath, Dior sau Balenciaga, pe lângă o secţiune de rochii spectaculoase de seară.

Expoziţia va rămâne deschisă până la 2 noiembrie.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/cum-se-imbracau-frantuzoaicele-elegante-ale-anilor-50-galerie-foto-12985963
12985963
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.