Iohannis: Vreau mai puţină gălăgie şi mai multă sobrietate. Spectacolul steril nu produce rezultate

Postat la 26 iulie 2014 30 afişări

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a susţinut, sâmbătă, la Congresul pentru fuziunea PNL-PDL, că îşi doreşte ca demnitatea de şef al statului să presupună mai multă sobrietate, menţionând că vrea ”mai puţin spectacol şi mai puţină gălăgie”, deoarece ”spectacolul steril” nu produce rezultate.

Iohannis: Vreau mai puţină gălăgie şi mai multă sobrietate. Spectacolul steril nu produce rezultate

”S-a spus adesea că trăim într-o ţară în care interesul pentru spectacol este mai mare decât interesul pentru normalitate. Nu cred că este adevărat. Politica trebuie să producă rezultate, nu un spectacol steril. Pe cetăţeanul simplu sunt convins că îl interesează siguranţa, ordinea, performanţa în administraţie, învăţământ sau în sănătate. Este de datoria noastră, a marelui partid al dreptei, să facem din România un stat modern, bazat pe un model liberal de dezvoltare. Acest lucru este posibil dacă ne îndeplinim obiectivele strategice, anume de a câştiga preşedinţia României şi de a asigura un ciclu de guvernare pe zece ani”, a afirmat Iohannis.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iohannis-vreau-mai-putina-galagie-si-mai-multa-sobrietate-spectacolul-steril-nu-produce-rezultate-12983757
12983757
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.