Cum arată o călătorie în trecut (FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 16 martie 2014 49 afişări

Călătoria în timp rămâne de apanajul literaturii SF, în ciuda progreselor ştiinţei, însă nişte oameni hotărâţi pot găsi o cale de a se întoarce în trecut.

Aşa au procedat nişte americani care au reuşit să "viziteze" Expoziţia Mondială din 1939, deşi niciunul dintre ei nu era născut la vremea desfăşurării ei, scrie New York Times. Cei doi şi-au transformat casa de week-end într-un fel de expoziţie în miniatură, adunând tablouri şi machete ale clădirilor de la evenimentul din 1939, exponate şi meniuri de restaurant ori albume realizate de vizitatorii de la acea vreme.

Colecţionarii se laudă chiar şi cu un grup statuar - ce-i drept, nu original, ci o reproducere la scară mai mică, pe care trecătorii o pot admira în curtea casei.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/cum-arata-o-calatorie-in-trecut-foto-12274064
12274064
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.