Ce rol au capacele de canalizare în arta urbană (GALERIE FOTO)

Autor: Ioana Mihai Postat la 25 iunie 2012 64 afişări

Arta stradală se transformă într-un curent tot mai bine conturat şi sunt tot mai mulţi artişti în întreagă lume care se manifestă în spaţiile publice.

Atât picturile de tip 3D cât şi cele 2D sunt la mare modă. Iluziile găduite atât pe asfalt, cât şi pe garduri sau pereţi sunt menite să alunge monotonia urbană şi să aducă un plus de culoare în acest mediu. Fie că desenează gropi înşelătoare, peşti, animale, insecte, personaje sau vehicule care nu prea şi-ar găsi locul în peisajul urban, aceste imagini cu siguranţă că atrag atenţia pietonilor şi nu numai. Iată în cele ce urmează o suită de imagini alcătuită de Mind Junker, pe tema desenelor pe astfalt.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arta,
canalizari,
urban,
curent
/arta-si-societate/ce-rol-au-capacele-de-canalizare-in-arta-urbana-galerie-foto-9779774
9779774
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.