Vreti sa traiti sanatos? Renuntati la diete

Postat la 13 martie 2011 39 afişări

Marele merit al cardiologului Valentin Fuster este ca reuseste sa scrie o carte despre sanatate care nu interzice nimic, care nu impune nimic si care prezinta ultimele date stiintifice privind modalitatile de prevenire a afectiunilor evitabile si de intarziere a deteriorarii specifice inaintarii in varsta.

Sfaturile sale sunt inserate in povesti seducatoare, derulate intr-un limbaj accesibil, despre cele mai preocupante probleme de sanatate ale momentului: controlul greutatii, alimentatia ideala, tensiunea arteriala, consumul de alcool, dependenta de tutun, stresul sau chiar implicatiile tristetii si ale fericirii asupra starii generale a organismului.

O carte care ne ajuta sa ne simtim mai bine in pielea noastra si care, folosind tonul intelepciunii, ne fereste de excese.

Valentin Fuster, "Invata sa traiesti sanatos", Editura Corint, Bucuresti, 2011

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/carte/vreti-sa-traiti-sanatos-renuntati-la-diete-8055805
8055805
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.