Gaudeamus transformă Romexpo într-un mall de cărţi

Postat la 22 noiembrie 2011 23 afişări

Târgul Gaudeamus, care se desfăşoară între 23 şi 27 noiembrie, va transforma Pavilionul Central al Romexpo într-un mall de cărţi, plin cu oameni care caută reduceri sau asistă la lansările ce au loc la standurile editurilor.

Organizat cu o lună înaintea Crăciunului, Gaudeamus este un bun prilej pentru achiziţionarea de cadouri pentru cei dragi, dar şi un moment de vânătoare de noutăţi şi preţuri avantajoase din domeniul editorial. Printe recomandările de la ediţia de anul acesta a Târgului Gaudeamus se numără "Litera din scrisoarea misterioasă" de Alex. Leo Şerban şi "Mereu aceeaşi nea şi mereu acelaşi neică" din seria de autor Herta Müller.

Evenimentul este, pe de altă parte, şi un exerciţiu de disciplină pentru cumpărătorii de cărţi. Pentru a nu se pierde în oferta editorială, un vizitator inspirat ar trebui să vină de acasă cu portofelul plin, cu o listă cu titlurile pe care şi le doreşte, dar şi cu deja popularele trolere, pentru transportarea volumelor.

de Oana Ghiţă

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carte,
Romexpo,
Gaudeamus,
targ
/arta-si-societate/carte/gaudeamus-transforma-romexpo-intr-un-mall-de-carti-8994508
8994508
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.