Ce carte recomandă soţia lui Mark Zuckerberg. "Dacă aş putea aş introduce această carte la lecturi obligatorii"

Autor: Florin Casota Postat la 30 decembrie 2016 280 afişări

Ce carte recomandă soţia lui Mark Zuckerberg. "Dacă aş putea aş introduce această carte la lecturi obligatorii"

Priscilla Chan, cofondator al organizaţiei caritabile Chan Zuckerberg Initiative recomandă o carte care i-a schimbat viaţa, dar şi modul în care priveşte lumea, scrie Yahoo Finance.

Dacă eşti în căutarea unei cărţi care să-şi schimbe cartea atunci "Far From the Tree: Parents, Children, and the Search for Identity" scrisă de Andrew Solomon este aceea, în opinia Priscillei Chan. ""Dacă aş putea aş introduce această carte la lecturi obligatorii. Cartea spune poveştile unor părinţi care cresc copii ce sunt fundamental diferiţi de ei, fie sunt copii genii sau surzi sau suferă de o boală. Vorbeşte despre experienţa acelor oameni. Cartea m-a ajutat foarte mult să relaţionez cu părinţii şi familiile care sunt în grija mea la locul de muncă (pediatru)", a spus ea.

Cartea a fost apreciată şi de critici primind recenzii pozitive. De asemenea, opera lui Solomon are chiar şi un trailer dacă vreţi să vă faceţi o idee mai clară despre ce este vorba.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.