Bookfest îşi aşteaptă cititorii cu reduceri de până la 75%, cărţi la 1 leu şi noi titluri

Postat la 29 mai 2014 128 afişări

Editorii din România au pregătit pentru ediţia din acest an a Salonului Internaţional de Carte Bookfest, care se desfăşoară de miercuri până duminică, la Romexpo, în Capitală, reduceri la volumele nou apărute, cărţi la preţuri începând de la 1 leu şi o paletă semnificativă de titluri interesante.

Bookfest îşi aşteaptă cititorii cu reduceri de până la 75%, cărţi la 1 leu şi noi titluri

 Deschiderea oficială a Bookfest 2014 a avut loc miercuri, la complexul Romexpo din Bucureşti, unde au participat, printre alţii, Grigore Arsene, preşedintele Asociaţiei Editorilor din România, organizatorul evenimentului, Kelemen Hunor, ministrul Culturii, Bogdan Zdrojewski, ministrul polonez al Culturii şi Patrimoniului Naţional, Marek Szczygiel, ambasadorul Poloniei în România, Leszek Biały, director adjunct al Institutului Polonez din Bucureşti, şi principele Nicolae al României.

După deschiderea oficială a Bookfest, cititorii au început să vină la Romexpo, pentru a descoperi oferta de carte pregătită de editorii din România şi, încet, încet, standurile editurilor au prins viaţă.

Claudia Fitcoschi, director de promovare şi relaţii cu presa la Polirom şi Cartea Românească, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că la standul editurii pasionaţii de literatură vor putea găsi peste 1.000 de titluri, toate aflate la reducere de 20% şi peste 100 de titluri la preţul de 9,99 lei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/carte/bookfest-isi-asteapta-cititorii-cu-reduceri-de-pana-la-75-carti-la-1-leu-si-noi-titluri-12665081
12665081
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.