Insula virgină, devenită groapă de gunoi (GALERIE FOTO)

Autor: Ioana Matei Postat la 11 martie 2013 117 afişări

Thilafushi este o insulă aflată doar la câţiva kilometri depărtare de capitala insulelor Maldive, Malé. Chiar dacă este atât de aproape de paradisul insulelor, Thilafushi se află la o distanţă uriaşă de plajele albe şi de apele turcoaz ale acestora.

Imagini INCREDIBILE de pe insula devenită groapă de gunoi (GALERIE FOTO)

Ce era mai demult o insulă virgină a devenit acum groapa de gunoi pentru una dintre cele mai exclusiviste destinaţii turistice din lume. Sute de tone de deşeuri toxice provenite de la turiştii din Malé şi de la hotelurile de lux aflate pe insulele din apropiere sunt aruncate zilnic în Thilafushi, iar cantitatea de deşeuri creşte încontinuu pe măsură ce ce mai mulţi turişti aleg să îşi petreacă vacanţele aici.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
insula,
maldive,
Thilafushi
/analize/turism/insula-virgina-devenita-groapa-de-gunoi-galerie-foto-10660441
10660441
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.