Nu stii unde sa-ti depui banii? Vezi care sunt cele mai sigure banci din lume

Autor: Ana Raduta Postat la 03 ianuarie 2011 110 afişări

Fragilitatea dovedita in ultimii ani a sistemului financiar i-a facut pe multi dintre aceia care au plasamente bancare sa se gandeassca de doua ori inainte sa-si lase banii pe mainile bancherilor. Vezi care sunt bancile care au avut cei mai linistiti clienti in 2010.

Dupa ultimii doi ani, sintagma "banca sigura" pare o contradictie intre termeni si inca ii mai face pe multi sa ridice din sprancene. Alegerea unei banci cu care sa lucreze a devenit cu atat mai importanta cu cat mizele sunt mai mari decat oricand.

Clientii sunt extrem de selectivi si cauta in primul rand o banca despre care stiu sau au auzit ca este solvabila si ca gestioneaza in siguranta lichiditatile pe care acestia le plaseaza. Surprinzator sau nu, bancile europene si cele americane nu sunt cele care domina topul.

SURSA: www.cnbc.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
servicii financiare,
banci,
siguranta
/analize/servicii-financiare/nu-stii-unde-sa-ti-depui-banii-vezi-care-sunt-cele-mai-sigure-banci-din-lume-7859444
7859444
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.