Saduokhas Meraliyev, Rompetrol: Am fost impresionat de oamenii de aici (VIDEO)

Postat la 02 iunie 2010 74 afişări

Saduokhas Meraliyev, CEO al Rompetrol, spune ca a fost impresionat de calificarea angajatilor Rompetrol si in special a celor de la rafinaria Petromidia, in ciuda opiniei generale ca angajatii din Europa de Vest sunt mai pregatiti din punct de vedere profesional.

"Acum consideram ca poate fi o platforma (n. red. Petromidia) pentru training pentru inginerii nostri din Kazahstan, deja am conceput un program de dezvoltare si am adus un prim grup de angajati pentru pregatire deoarece consider ca ar fi pacat sa nu folosim acest tip de experienta", a spus Meraliyev in cadrul evenimentului MEET THE CEO, organizat lunar de catre BUSINESS Magazin.

--------

"MEET THE CEO" reprezinta un eveniment in cadru restrans, care faciliteaza participantilor dialogul cu cei mai importanti manageri de pe piata romaneasca. Pentru a afla invitatii editiei din luna iunie si pentru detalii despre proiectul "MEET THE CEO", accesati www.businessmagazin.ro sau apelati numarul de telefon 0318.256.293.

Urmărește Business Magazin

/analize/energie/saduokhas-meraliyev-rompetrol-am-fost-impresionat-de-oamenii-de-aici-video-6248814
6248814
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.