Lavinia Ivas: Dezvoltarea unei afaceri, coordonarea unei echipe pot fi făcute cu graţie

Postat la 15 mai 2021 137 afişări

Lavinia Ivas: Dezvoltarea unei afaceri, coordonarea unei echipe pot fi făcute cu graţie

Country Manager Parfumerie Douglas


Cifră de afaceri (2019): 158 mil. leiProfit (2019): 8.6 mil. lei Număr de angajaţi : 300


—   Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o în pandemie:

A fost mai degrabă o reconfirmare a ceea ce se dovedise şi anterior: sunt mândră de toţi colegii mei, de modul în care au reacţionat la noile provocări născute din pandemie, de empatia lor, de loialitatea şi spiritul lor de echipă.

—   Cea mai importantă decizie pe care am luat-o în ultimul an:

Anul trecut a fost un an plin de incertitudini din cauza lipsei de predictibilitate privind evoluţia pandemiei şi efectele sale asupra desfăşurării activităţii în retailul din centrele comerciale. Cu toate acestea, am luat decizia să continuăm expansiunea Douglas în România şi am deschis trei magazine fizice noi în Târgu Mureş, Braşov şi Cluj-Napoca, în timp ce, în paralel, am continuat să dezvoltăm magazinul online douglas.ro.

—   Cum mi-am menţinut colegii motivaţi în ultimul an: 

Comunicarea permanentă, transparentă şi, mai ales, implicarea colegilor mei în găsirea soluţiilor pentru a trece peste o perioadă plină de provocări noi.

—   Work from home sau de la birou?

Cu siguranţă există mai multă flexibilitate acum în acceptarea lucrului de acasă, dar nu cred într-un model în care toţi lucrăm exclusiv de acasă, ci mai mult un hibrid, cu accent mai mare pe lucrul direct in echipă.

—   Locul din care îmi iau energia necesară depăşirii unei crize:

Timpul petrecut cu fiicele mele mă reîncarcă. În această perioadă am încercat să găsim locaţii sigure, în natură, pentru a petrece timp împreună şi a ne reîncărca bateriile. Nu am călătorit în străinătate, ci am descoperit sau redescoperit zone foarte frumoase în România.

—   Putere vs. feminitate:

Cele două nu se exclud. Dezvoltarea unei afaceri, coordonarea unei echipe pot fi făcute cu graţie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.