Zvonuri privind demisia lui Silvio Berlusconi. Premierul italian dezminte informaţiile

Postat la 07 noiembrie 2011 9 afişări

Premierul italian Silvio Berlusconi se află în "dificultate" după plecare unor membri din partidul său, PdL, au recunoscut membri ai anturajului acestuia luni, în timp ce un consilier apropiat al lui "Il Cavaliere" evoca chiar "demisia" premierului.

"Că Berlusconi este pe punctul de a ceda locul este, de-acum un lucru clar, este o problemă de ore, poate chiar de minute", a declarat Giuliano Ferrara, directorul ziarului Il Foglio, considerat un consilier influent pe lângă Berlusconi. În orice caz, pieţele pariau în mod clar pe o demisie a lui Berlusconi, reacţionând la zvonuri din presa italiană. Bursa a înregistrat o creştere de aproape 3 la sută, pe fundalul acestor speculaţii, în timp ce nivelurile obligaţiunilor începeau să se destindă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
italia,
berlusconi,
demisie,
premier
/actualitate/zvonuri-privind-demisia-lui-silvio-berlusconi-premierul-italian-dezminte-informatiile-8947932
8947932
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.