Zootropolis: dublu record de box office în România

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 16 martie 2016 251 afişări

La mai puţin de două săptămâni după premiera din 4 martie 2016, „ZOOTROPOLIS” a înregistrat în România încasări de aproape 489.000 de dolari americani şi aproape 100.000 de admisii şi deţine deja un dublu record de box office în ţara noastră.

Zootropolis: dublu record de box office în România

Cea mai nouă animaţie Disney a debutat pe primul loc în opening weekend, cu încasări de aproape 190.000 de dolari americani şi aproape 39.000 de admisii. Filmul şi-a menţinut poziţia de lider şi în al doilea weekend, când a avut peste 46.500 de admisii, depăşind premiera „Allegiant”. Astfel, „ZOOTROPOLIS” a devenit şi primul film distribuit de Forum Film România cu încasări mai mari în al doilea weekend după premieră, comparativ cu primul.

Parcursul pentru a obţine aspectul dorit al unui film de animaţie este similar cu cel al unui film live action. Tehnologia, luminile şi grafica lucrează împreună pentru a aduce la viaţă viziunea de ansamblu a filmului. „Am reunit o echipă remarcabilă pentru a face din «Zootropolis» o adevărată realitate”, spune regizorul Clark Spencer. „Noi chiar am ridicat ştacheta cu acest film şi cred că publicul va fi încântat.”

Filmul „Zootropolis” este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera pe 4 martie 2016, fiind distribuit în format 3D, atât în varianta subtitrată, cât şi în cea dublată.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zootropolis-dublu-record-de-box-office-in-romania-15109786
15109786
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.