Ziua in care Apple a pus Romania pe harta oficiala iPad 2: preturile tabletei au cazut si cu 100 de euro

Postat la 24 iunie 2011 14 afişări

Lansarea oficiala de catre Apple a tabletei iPad 2 in Romania, programata sa aiba loc vineri incepand cu ora 18,00 in cateva zeci de magazine de pe intreg teritoriul tarii, a dus la scaderea preturilor retail cu aproximativ 100 de euro pe bucata in conditiile in care in rafturile magazinelor ajung in premiera gadgeturi livrate pe canalele oficiale ale Apple.

Dupa miezul noptii magazinele locale au inceput sa-si modifice preturile pentru iPad 2 sau, dupa caz, sa listeze in premiera acest produs in oferta.

Cel mai simplu model de iPad, care are stocare de 16 GB si doar conectitivitate WiFi, costa acum 2.099 lei, fata de 2.500 de lei - pretul cu care a intrat pe piata in luna martie.

Pretul este afisat spre exemplu de reteaua iStyle - partener premium Apple in Romania care nu a vandut tableta pana astazi - cand aceasta a intrat oficial pe piata. iStyle a afisat preturile imediat ce a trecut miezul noptii, respectiv momentul din care reteaua a avut voie sa faca acest lucru, in conformitate cu standardele Apple.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iPad 2,
tabletei,
Apple,
preturi
/actualitate/ziua-in-care-apple-a-pus-romania-pe-harta-oficiala-ipad-2-preturile-tabletei-au-cazut-si-cu-100-de-euro-8381749
8381749
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.