Zitec preia echipa şi portofoliul Inotec, un business de 300.000 de euro

Autor: Florin Casota Postat la 19 septembrie 2016 178 afişări

Zitec preia echipa şi portofoliul Inotec, un business de 300.000 de euro

Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicaţii online, a preluat recent echipa şi portofoliul Inotec, o companie full-service de web-design, dezvoltare şi marketing digital, care a înregistrat anul trecut un business de 300.000 de euro.

Prin această acţiune, Zitec a vizat extinderea portofoliului de clienţi, a echipei, precum şi a departamentului de Business Development. De altfel, odată cu preluarea, acesta are un nou manager, în persoana lui Sorin Ştefan, fondatorul Inotec, recent numit Chief Commercial Officer în echipa Zitec. 

“Echipa Inotec a dovedit, prin numeroasele referinţe din e-commerce, o eficienţă deosebită pe clienţi mici şi medii, dar cu potenţial de creştere foarte mare. Împreună cu experienţa noastră pe proiecte de e-commerce complexe, vom reuşi să atragem mai uşor clienţi aflaţi la început de drum şi să fim alături de ei până când vor deveni branduri de top, precum alţi clienţi Zitec: eMag, PayU, Altex, Flanco sau Paravion. În plus, suntem deschişi şi pentru alte achiziţii similare”, a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO & fondator Zitec.

În prezent, Zitec are o echipă de 115 specialişti în dezvoltare software, design şi marketing digital şi se află într-un proces continuu de recrutare de colegi noi cu experienţă în PHP, Magento, Quality Assurance, Mobile sau Online Marketing. Joburile disponibile se adresează nu doar specialiştilor din Bucureşti, ci şi celor din provincie, pentru care Zitec oferă şi pachete de relocare, chiar şi candidaţilor entry-level.

“Ne propunem să adăugăm noi linii de business în strategia noastră de dezvoltare şi să mărim echipa de vânzări, astfel încât să creştem accelerat portofoliul Zitec de clienţi locali şi internaţionali”, a declarat, la rândul său, Sorin Ştefan, Chief Commercial Officer Zitec.

Proiectele implementate de Inotec acoperă pieţe internaţionale precum Franţa, Belgia şi SUA, şi industrii ca fashion, servicii, construcţii, auto, property management sau media.

Inotec are în prezent în portofoliu brand-uri precum La Fântâna, Stilago, Menatwork, Pet Manufacturers, Wavin Romania, Aristo Property Management, Orkla Foods, Zehava sau Regie Radio Music, care reuneşte sub umbrela sa Europa FM şi Radio 21.

Zitec a avut afaceri de 4,5 milioane euro în 2015 şi circa 40% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate pentru parteneri din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Elveţia, Italia sau Olanda

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.