Zgonea: Nu există nicio altă majoritate parlamentară pe care PSD ar dori să o construiască

Postat la 14 octombrie 2013 38 afişări

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, în legătură cu faptul că parlamentari trec la PSD, că nu există nicio altă majoritate pe care PSD ar dori să o construiască şi că este o chestiune normală, fiind discuţii cu parlamentari care au fost în trecut membri ai PSD.

Zgonea: Nu există nicio altă majoritate parlamentară pe care PSD ar dori să o construiască

 Întrebat dacă este o strategie a PSD să formeze o nouă majoritate prin faptul că mai mulţi parlamentari trec la PSD, Zgonea a spus că este o chestiune normală şi sunt discuţii vechi cu parlamentari care în trecut au fost membri ai PSD.

"E o chestiune normală, sunt discuţii vechi pe care le-am avut, pe o parte dintre ei înainte de a fi parlamentari, dacă vă uitaţi la istoricul unei mari părţi dintre cei care au venit acum, ei au fost membri ai PSD în trecut, care din varii motive s-au dus la alt partid, au vrut să candideze, au avut această ambiţie personală", a explicat Zgonea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zgonea-nu-exista-nicio-alta-majoritate-parlamentara-pe-care-psd-ar-dori-sa-o-construiasca-11511611
11511611
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.