Zeci de perchezitii in Bucuresti si Constanta intr-un dosar de evaziune fiscala si contrabanda

Postat la 23 mai 2011 13 afişări

Sectia de combatere a coruptiei din Directia Nationala Anticoruptie (DNA) face investigatii cu privire la senatorul PDL de Constanta Mircea Banias si secretarul general al MAI, parlamentarul fiind adus luni pentru a fi audiat la sediul DNA - Structura Centrala.

Mircea Banias, care fusese citat pentru a fi audiat, luni, la DNA, a fost adus, in cursul diminetii, la Structura Centrala a Directiei. Potrivit articolului 72 din Constitutie, parlamentarii nu pot fi perchezitionati, retinuti sau arestati fara incuviintarea Camerei din care fac parte, dupa ascultarea lor. "In caz de infractiune flagranta, deputatii sau senatorii pot fi retinuti si supusi perchezitiei. Ministrul justitiei il va informa neintarziat pe presedintele Camerei asupra retinerii si a perchezitiei. In cazul in care Camera sesizata constata ca nu exista temei pentru retinere, va dispune imediat revocarea acestei masuri", potrivit articolului 72 din Constitutie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zeci-de-perchezitii-in-bucuresti-si-constanta-intr-un-dosar-de-evaziune-fiscala-si-contrabanda-8279534
8279534
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.