Zara se extinde în Ardeal

Autor: Ioana Matei Postat la 21 octombrie 2013 1427 afişări

Mai multe mărci internaţionale şi locale dedicate modei vot fi reunite într-un nou pol al fashioniului, de data aceasta în Transilvania, în cadrul centrului comercial Coresi. Centrul comercial va fi dezvoltat de grupul Immochan pe o platformă industrială de 100 de ha din Braşov, în urma unei investiţii de 60 de milioane de euro.

Zara se extinde în Ardeal

Grupul Inditex a semnat contracte de leasing pentru şase magazine în proiectul Coresi Braşov, iar mărcile Zara, Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius şi Oysho îşi vor expune oferta pe 6.000 mp. Zara va prezenta noul concept de magazin pe o suprafaţă de 2.800 mp.   

Coresi Braşov va oferi clienţilor şi o zonă de entertainment dezvoltată pe 6.000 mp, în jurul unui cinema cu opt săli şi a unui food-court, dar şi un hipermarket  Auchan.

Fondată în 1976, Immochan, filiala imobiliară a Grupului Auchan, este al treilea dezvoltator de pe piaţa europeană în raport cu valoarea activelor. Compania gestionează 2 milioane de mp de galerie comercială (GLA) în 340 de centre comerciale din cele 12 ţări în care operează. În prezent Immochan are 10 noi proiecte în construcţie şi alte 20 deja deschise sau achiziţionate.

În România Immochan administrează nouă centre comerciale, după preluarea galeriilor Real, şi are două proiecte în dezvoltare: Coresi Braşov şi Drumul Taberei, pe fosta platformă Tricodava din Bucureşti.

  

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
extindere,
zara
/actualitate/zara-se-extinde-in-ardeal-11544823
11544823
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.