Yahoo va comanda patru seriale pentru a-şi dezvolta producţia video online

Postat la 07 aprilie 2014 49 afişări

Grupul de internet american Yahoo!, care doreşte să îşi continue dezvoltarea în domeniul producţiei video online, este pe punctul de a comanda patru seriale originale, apropiate de formatul televizat, pentru propria sa platformă online, a anunţat, duminică, The Wall Street Journal.

Yahoo va comanda patru seriale pentru a-şi dezvolta producţia video online

 Yahoo! nu doreşte să rămână fixat în formatul scurt, potrivit declaraţiilor făcute de trei surse, citate de prestigiosul cotidian economic, şi va produce patru seriale de comedie de câte zece episoade. Acestea vor avea o durată de o jumătate de oră şi vor fi realizate cu bugete de producţie cuprinse între 700.000 de dolari şi câteva milioane de dolari.

CEO-ul grupului Yahoo!, Marissa Mayer, speră să poată să îşi prezinte cele patru proiecte pe 28 aprilie, la New Front, un eveniment de marketing organizat de acest grup american cu scopul de a atrage firme de publicitate.

The Wall Street Journal anunţa săptămâna trecută că Yahoo! se afla în discuţii preliminare în vederea achiziţionării, cu 300 milioane de dolari, a serviciului video online News Distribution Networks, care l-ar ajuta să rivalizeze cu YouTube, filiala concurentului său Google.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/yahoo-va-comanda-patru-seriale-pentru-a-si-dezvolta-productia-video-online-12421606
12421606
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.