Yahoo! şi-a închis serviciul de ştiri din China

Autor: Cătălina Butan Postat la 02 septembrie 2013 51 afişări

Yahoo! şi-a închis site-ul de ştiri din China şi serviciile de răspundere socială la o lună după ce gigantul IT şi-a oprit serviciile de email, scrie BBC News.

Yahoo! şi-a închis serviciul de ştiri din China

Yahoo! şi-a închis site-ul de ştiri din China şi serviciile de răspundere socială la o lună după ce gigantul IT şi-a oprit programele de email, scrie BBC News.

Utilizatorii din China care vor să acceseze pagina de internet Yahoo sunt redirecţionaţi către un site controlat de către Alibaba, compania care gestionează operaţiunile Yahoo! în această ţară.

Pe pagina de internet Yahoo, utilizatorii din China sunt întâmpinaţi acum de un mesaj care anunţă “o schimbare de strategie în cadrul operaţiunilor Yahoo!”.  Mesajul sugerează de asemenea faptul că personalul Yahoo va lucra acum pentru Alibaba.

Concurenţa gigantului Yahoo! în China a crescut semnificător în ultima perioadă, reţelele sociale din China precum platforma controlată de Weibo fiind tot mai populare, deşi sunt în mare măsură cenzurate de către statul chinez.

Yahoo! deţine un procent semnificativ de acţiuni ale retailerului online Alibaba, care a fost licenţiaţ să-i gestioneze operaţiunile gigantului IT în China.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
yahoo,
china,
stiri,
site,
email
/actualitate/yahoo-si-a-inchis-serviciul-de-stiri-din-china-11287452
11287452
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.