World of Warcraft: Cataclysm este cel mai vandut joc din lume - FOTO SI VIDEO

Autor: Roxana Cristea Postat la 11 ianuarie 2011 103 afişări

World of Warcraft: Cataclysm a vandut peste 4,7 milioane de copii de la lansarea care a avut loc in decembrie anul trecut. Expansion-ul jocului a intrecut toate recordurile de vanzari la momentul respectiv al lansarii- peste 3,3 milioane de unitati vandute.

Asadar, 70% dintre vanzarile la joc au avut loc in ziua lansarii, in timp ce restul de 30% s-au facut pe parcursul intregii luni decembrie, potrivit techtree.com.

"Am creat mii de noi cerinte, am introdus pamanturi noi de explorat si am imbunatatit jocul Catalysm, care in prezent este cea mai buna expansiune pe are o avem ", a spus Mike Morhaime, unul dintre directorii Blizzard, companie producatoare de jocuri.

"Cataclysm va aduce jocului numeroase noutati din punct de vedere al continutului si va schimba fata Azeroth-ului pentru totdeauna", a adaugat acesta.

De asemenea, primele doua expansion-uri World of Warcraft, The Burning Crusade si Wrath of the Lich King, au intrecut toate recordurile de vanzari la momentul respectiv al lansarii.

In Cataclysm, tinutul Azeroth se va schimba pentru totdeauna prin intoarcerea celui cu chip de dragon, Deathwing. In plus, jucatorii vor explora zone ce le-au fost odata familiare, dar care acum au suferit modificari in urma devastarilor si sunt presarate cu noi aventuri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
World of Warcraft,
jocuri,
Cataclysm,
recorduri
/actualitate/world-of-warcraft-cataclysm-este-cel-mai-vandut-joc-din-lume-foto-si-video-7880503
7880503
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.