Wizz Air suspendă zborurile spre Tel Aviv până miercuri noapte

Postat la 23 iulie 2014 24 afişări

Compania aeriană Wizz Air a anunţat că suspendă zborurile către aeroportul din Tel Aviv până miercuri noapte, în urma recomandării făcute de Autoritatea aeronautică federală din Statele Unite (FAA), din cauza riscului unor atacuri cu rachetă.

Wizz Air suspendă zborurile spre Tel Aviv până miercuri noapte

 "Ca urmare a recomandarilor emise de FAA către companiile aeriene americane, Wizz Air a decis să suspende operaţiunile către aeroportul Tel Aviv Ben Gurion până miercuri, 23 iulie la miezul nopţii. Wizz Air continuă să monitorizeze situaţia, iar orice schimbare survenită va fi anunţată la momentul potrivit", se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Şi compania Tarom a anunţat marţi seară, într-un comunicat de presă, anularea cursei RO 153/4 Bucureşti - Tel Aviv - Bucureşti, "pentru că nu putea fi operată în siguranţă".

Wizz Air este singura companie din România care taxează bagajele de mână. Doar bagajele de mână mici pot fi transportate gratis, în anumite condiţii. Iată când poate fi transportat un bagaj de mână gratis.  

Dacă dimensiunile bagajului de mână sunt mai mari de 42x32x25cm, atunci bagajul de mână costă. Află care sunt tarifele unui bagaj de mână la Wizz Air în articolul Cât costă un bagaj de mână la Wizz Air.  

Bagajele de cală pot fi transportate în aeronavele Wizz Air contra cost. Află care sunt tarifele unui bagaj de cală la Wizz Air în articolul Cât costă un bagaj de cală la Wizz Air.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/wizz-air-suspenda-zborurile-spre-tel-aviv-pana-miercuri-noapte-12960788
12960788
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.