Wizz Air lansează patru noi destinaţii din Bucureşti: Doncaster, Malaga, Malmo şi Malta

Autor: Bogdan Angheluţă, Razvan Muresan Postat la 27 martie 2014 927 afişări

Compania aeriană Wizz Air va lansa, începând cu luna iunie, patru noi destinaţii din Bucureşti.

Wizz Air lansează patru noi destinaţii din Bucureşti: Doncaster, Malaga, Malmo şi Malta

Wizz Air va opera zboruri către Doncaster (Marea Britanie), Malaga (Spania), Malmo (Suedia) şi Malta. Rutele vor intra în programul companiei din luna iunie.

Zborurile către Doncaster vor fi operate luni şi vineri, cele către Malaga miercuri şi duminică, iar către Malmo şi Malta în zilele de marţi şi sâmbătă. Compania Wizz Air ajunge astăzi la 158 de zboruri săptămânale din Bucureşti către 34 de destinaţii.

Compania va mai lansa, începând cu 25 iulie, zboruri pe ruta Cluj-Napoca - Basel.

În România Wizz Air a transportat 3,2 mil. de pasageri în 2013, cu 14% mai mulţi decât în anul precedent. Compania a anunţat pentru 2014 noi rute din Craiova spre Barcelona, Bologna, Dortmund şi Roma Ciampino, ce se vor adăuga reţelei locale, de 72 de rute.

Wizz Air este singura companie din România care taxează bagajele de mână. Doar bagajele de mână mici pot fi transportate gratis, în anumite condiţii. Iată când poate fi transportat un bagaj de mână gratis.  

Dacă dimensiunile bagajului de mână sunt mai mari de 42x32x25cm, atunci bagajul de mână costă. Află care sunt tarifele unui bagaj de mână la Wizz Air în articolul Cât costă un bagaj de mână la Wizz Air.  

Bagajele de cală pot fi transportate în aeronavele Wizz Air contra cost. Află care sunt tarifele unui bagaj de cală la Wizz Air în articolul Cât costă un bagaj de cală la Wizz Air.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/wizz-air-lanseaza-patru-noi-destinatii-din-bucuresti-doncaster-malaga-malmo-si-malta-12343599
12343599
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.