Wizz Air a anunţat noi oferte cu bilete de la 69 de lei. Vezi unde poţi zbura

Autor: Ioana Matei Postat la 29 martie 2017 17531 afişări

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat începerea a trei noi rute de la Aeroportul Internaţional din Suceava spre Treviso, Bologna şi Roma Ciampino, în Italia, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Wizz Air a anunţat noi oferte cu bilete de la 69 de lei. Vezi unde poţi zbura

Pe lângă aceste noi servicii, pasagerii din Bucovina vor putea să călătorească mai des spre Italia şi Marea Britanie în timpul sezonului estival, precum şi în timpul sărbătorilor pascale cu două zboruri speciale de la mijlocul lui aprilie spre Roma, Bologna şi Milano. Biletele sunt disponibile de la tarife care pornesc de la 69 de lei, potrivit reprezentanţilor companiei.

La şase luni de la primul zbor WIZZ de pe aeroportul din Suceava, compania oferă acum cinci rute spre Italia şi Marea Britanie. Potrivit reprezentanţilor companiei, România este o piaţă cheie pentru Wizz Air iar prezenţa companiei a crescut semnificativ de la lansarea sa locală în 2007; compania oferă zboruri pe 133 de rute spre 20 de ţări de pe zece aeroporturi din ţară.

Echipa Wizz Air din România numără peste 750 de angajaţi direcţi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.