Din martie va fi LANSATĂ o televiziune doar cu filme româneşti

Postat la 28 martie 2017 363 afişări

O televiziune destinată filmelor româneşti va fi lansată la sfârşitul acestei luni, în România.

Din martie va fi LANSATĂ o televiziune doar cu filme româneşti

Compania de cablu Akta lansează, începând cu data de 30 martie 2017, canalul Cinemaraton, o televizune dedicată în exclusivitate cinematografiei româneşti.

Akta va începe emisia acestui post în jurul orei 16.00, iar de la 20.00 va fi difuzat primul film: Declaraţie de dragoste.

Potrivit unui comunicat pe site-ul companiei, Akta va transmite filme, emisiuni şi producţii proprii, dar şi ”interviuri - medalion cu regizori, actori, critici de film şi de teatru; scurte prezentări şi contextualizarea programului/filmului care va urma”.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a acordat încă de anul trecut, la solicitarea operatorului Digital Cable Systems, o licenţă cu difuzare prin cablu televiziunii CineMaraton cu format tematic (film) care va emite la nivel naţional prin reţeaua proprie, DCS, şi prin platforma Akta Telekom.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.