Wienerwald deschide al doilea restaurant în Bucureşti - GALERIE FOTO

Autor: Ana Raduta Postat la 19 octombrie 2011 47 afişări

Un alt restaurant Wienerwald va fi deschis în Sun Plaza în următoarele săptămâni şi, de asemenea, va începe în curând construcţia unei alte unităţi în centrul oraşului, care va fi deschisă până la finele anului.

Totodată, Mihaela Petrică a fost numită în funcţia de manager de operaţiuni al Wienerwald România. Aceasta are o experienţă de 16 ani în sectorul restaurantelor cu servire rapidă, ocupând, printre altele, şi funcţia de director de operaţiuni în cadrul McDonald's România.

Lanţul din Germania a deschis primul restaurant în Bucureşti în aprilie 2011 şi a vândut până acum peste 20 de tone de produse din carne de bui, adică 10.000 de bucăţi de pui prăjit. Wienerwald deţine 34 de restaurante în Germania şi 33 în Turcia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Wienerwald,
restaurant,
deschidere
/actualitate/wienerwald-deschide-al-doilea-restaurant-in-bucuresti-galerie-foto-8881569
8881569
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.