Wens Travel: pentru români, semnificaţia călătoriei este o necesitate, o detoxifiere sufletească

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 11 decembrie 2014 213 afişări

Agenţia de turism Wens Travel, cu activităţi pe piaţa de turism din Transilvania, se relansează cu o nouă identitate vizuală şi un nou website – www.wens.ro. “Site-ul nostru nu va conţine sute de pachete. Noul site îşi propune să-i inspire pe cei din grupurile noastre ţintă, încurajându-i să ne trimită ideile si bugetele lor, iar noi să le construim vacanţele dupa dorinţe şi posibilităţi “, spune Mihaela Căluşer, director general şi acţionar majoritar Wens Travel.

Wens Travel: pentru români, semnificaţia călătoriei este o necesitate, o detoxifiere sufletească

Structura noului site a fost gândită pentru a spune povestea locului, aducându-l pe fiecare potenţial călător, vizual şi contextual, cât mai aproape de spiritul călătoriei. Wens Travel propune experienţe gândite pentru călători specifici, care işi doresc mai mult decât o banală vacanţă. Sunt folosite hărţi dinamice, care redau circuitul călătoriei şi pe care fiecare potenţial călător le poate folosi pentru a naviga în întreaga zonă, aşa cum ar face-o în orice alt Google Map sau Google Street View.

Personalizarea 100% a călătoriei prin comunicare directă cu echipa Wens; o căsuţă cu “Trimite-ne ideea ta”, a fost inclusă atât ca soluţie individuală dar şi ca alternativă pentru fiecare circuit a-la-carte şi pentru fiecare din cele trei paliere de preţ: Wow, Enjoy şi Go. Navigarea este posibilă nu doar pe traseul home page - categorie - pachet, ci este construită astfel încât fiecare călător să poată trece de la un Celebration Weekend la un FriendTrip of a Lifetime cu maxim două clickuri. Site-ul este construit pentru toate tipurile de display-uri, de la telefoane până la monitoare mari.

“Acum e momentul să trecem de la <Product level> la <Brand level>”, spune Mihaela Căluşer. Relansarea şi repoziţionarea agentiei au la bază un studiu de piaţă calitativ, realizat împreună cu compania de cercetare de piaţă Unlock Research. Printre altele, studiul arată că românii pentru care călătoria are sens doresc “servicii cat mai personalizate” şi nu “intermediere”. Pe de altă parte, turiştii din categoría premium îşi doresc o vacanţă care să fie numai a lor şi nu o “simplă ofertă” (rezultatele studiului se raportează la clienţii din segmentul de consum premium).

Noua poziţionare Wens Travel a fost realizată împreună cu Aliz Kosza, business strategist si mentor. “Eu ii sfătuiesc pe toţi antreprenorii să îşi construiască ştiintific afacerile. De aceea pentru repoziţionarea Wens Travel am efectuat un studiu, ca să avem o bază de relansare alcatuită din informaţii clare şi direcţii sigure. Obiectivul acestui studiu a fost identificarea celui mai relevant teritoriu de poziţionare”, spune Aliz Kosza.

“Studiul Unlock Research relevă că pentru români, semnificaţia călătoriei este <o necesitate, o detoxifiere sufletească>. Din ce în ce mai mulţi români doresc să îşi construiască şi să îşi organizeze singuri vacanţele, adică să aibă o contribuţie personală la crearea lor. De aceea noua poziţionare a Wens Travel este să fie un ghid, un consultant dedicat activ si interactiv, care este alături de clienţi în procesul de căutare a soluţiilor potrivite dorinţelor lor”, spune Aliz Kosza.

Wens Travel a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 28,4 milioane lei (6,5 milioane euro), companía menţinându-se la nivelul anului 2012. Cu 30 de angajaţi în cele cinci birouri din ţară (trei în Cluj-Napoca, unul în Bistriţa şi unul în Bucuresti), Wens Travel se clasează pe locul 3 în topul agenţiilor de turism din Transilvania, cu o cotă de piaţă de circa 10%.

Infiinţată în 1997, Wens Travel este o companie de turism cu servicii complete, certificată IATA. Peste 70% din cifra de afaceri a agenţiei reprezintă business travel şi organizare de evenimente, restul de 30% provenind din turism. Wens Travel are un portofoliu de peste 10.000 de clienţi la nivel naţional.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
calatorie,
vacanta,
turism,
Wens Travel,
Aliz Kosza
/actualitate/wens-travel-pentru-romani-semnificatia-calatoriei-este-o-necesitate-o-detoxifiere-sufleteasca-13714734
13714734
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.