Wallberg consolidează parteneriatul strategic cu Garanti Bank pentru proiectul XCity Towers din Timişoara

Autor: Andra Stroe Postat la 30 noiembrie 2018 92 afişări

Dezvoltatorul imobiliar Wallberg consolidează parteneriatul financiar strategic cu Garanti Bank pentru proiectul XCity Towers din Timişoara, a cărui construcţie a început deja la finalul acestei veri.

Wallberg consolidează parteneriatul strategic cu Garanti Bank pentru proiectul XCity Towers din Timişoara

După finalizarea cu succes a proiectului imobiliar Arad Plaza, Grupul de firme Wallberg deţinut de omul de afaceri Valentin Morar continuă expansiunea în sectorul imobiliar cu un nou proiect în Timişoara, XCity Towers. Acesta va fi construit în etape, urmând a totaliza 955 de apartamente în 8 clădiri cu regim de înălţime P+15, respectiv P+10. Valoarea totală a proiectului va depăşi 62 de milioane de euro, din care prima etapă va reprezenta 36 milioane de euro. Dezvoltatorul îşi consolidează parteneriatul cu Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice bănci de pe piaţa locală, care a acordat o finanţare de 5,85 mil. euro pentru proiectul XCity Towers.

XCity Towers va fi dezvoltat în zona de nord a Timişoarei (Cartierul Bucovina), în apropierea clădirii de birouri Vox Technology Park, cu acces uşor spre zona centrală a Timişoarei. Prima clădire, Tower 1 a fost deja pusă în vânzare, contractându-se primele apartamente. Clădirea va cuprinde 135 de apartamente, 114 parcări exterioare şi 50 de parcări acoperite, dar şi o suprafaţă de 542 mp destinată spaţiilor comerciale şi de birouri. Clădirea a fost concepută pentru un mix ideal de apartamente – 30 de apartamente tip studio, 75 de apartamente cu două camere, 30 de apartamente cu 3 camere şi 4 spaţii comerciale. Mixul cuprinde 9 tipologii de apartamente. Lucrările de construcţie au început la finalul verii, iar livrarea este programată pentru vara anului 2020.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timisoara,
consolidare,
imobiliare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.