Vulcan pleacă să foreze în Kuweit

Autor: Dorin Oancea Postat la 05 noiembrie 2012 27 afişări

Compania Vulcan Bucureşti, controlată de omul de afaceri Ovidiu Tender, va participa în decembrie la o licitaţie organizată de Kuwait Oil pentru livrarea unor sonde de foraj în valoare de peste un miliard de dolari, a declarat directorul general al companiei, Adrian Volintiru.

"Contractul va avea o durată de 4-5 ani şi presupune livrarea a 1.500 de unităţi de pompare. Dacă vom câştiga, chiar şi o parte a licitaţiei, vom avea nevoie de creşterea capacităţii de producţie şi de mai mulţi angajaţi", a afirmat Volintiru. Compania Vulcan este specializată în producţia de generatoare de aburi şi produce anual aproximativ 400 de unităţi de pompare a petrolului.

Vulcan produce 16 tipuri de unităţi de pompare, cu preţuri de vânzare care variază între 40.000 şi 150.000 de dolari. Creşterea capacităţii de producţie presupune investiţii de 15 milioane de euro, din care 4 milioane de euro ar trebui alocate anul viitor. Volintiru a adăugat că Vulcan va încerca să obţină un ajutor de stat pentru derularea investiţiei în creşterea capacităţii de producţie.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vulcan-pleaca-sa-foreze-in-kuweit-10275089
10275089
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.