VREMEA se va răci în weekend: Prognoza meteo în ţară şi la Bucureşti

Autor: Paula Rusanu Postat la 19 septembrie 2014 73 afişări

Sâmbătă, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi mai mult noros în regiunile intracarpatice şi va prezenta înnorări temporare în restul teritoriului. Se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice, îndeosebi după-amiaza şi noaptea în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, local în Oltenia şi pe arii restrânse în rest.

Cantităţile de apă vor depăşi izolat 20 ... 25 l/mp îndeosebi în Carpaţii Occidentali. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate. Regimul termic se va situa, în general, în jurul normelor climatologice specifice acestei perioade, cu maxime ce se vor încadra între 20 grade în Crişana şi 27 de grade în sudul Munteniei şi mimine de la 7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei până la 17 grade pe litoral.

BUCUREŞTI

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare seara şi noaptea când vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 25...26 de grade, iar cea minimă de 12...13 grade.

DUMINICĂ

Vremea rămâne în general instabilă. În vestul,  centul şi nordul ţării vor fi înnorări temporar accentuate, averse, însoţite de descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor depăşi pe spaţii resrânse 20...25 l/mp, mai ales în zona de munte. În restul ţării, cerul va fi tempoar noros, iar manifestări specifice instabilităţii atmosferice vor fi pe arii restrânse.  Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 27 de grade, iar cele minime se vor încadra între 9 şi 18 grade.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VREMEA,
PROGNOZA,
METEO
/actualitate/vremea-se-va-raci-in-weekend-prognoza-meteo-in-tara-si-la-bucuresti-13304576
13304576
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.