VREMEA rămâne instabilă. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Postat la 13 iulie 2015 64 afişări

Vremea se va menţine în general instabilă în centrul, nordul şi nord-estul ţării, unde, mai ales ziua, pe arii restrânse vor fi averse, însoţite de descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului.

În restul teritoriului, vremea va deveni în general frumoasă şi se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurtă durată, vor fi posibile doar izolat, mai ales la deal şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în nordul Moldovei şi 34 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în estul Transilvaniei şi 21 de grade pe litoral.

BUCUREŞTI

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporare şi, mai ales după-amiaza şi seara, vor fi ploi slabe, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 15...17 grade.

MIERCURI

Vremea se va menţine în general instabilă în centrul, nordul şi nord-estul ţării, unde, mai ales ziua, pe arii restrânse vor fi averse, însoţite de descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului. În restul teritoriului, vremea va deveni în general frumoasă şi se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurtă durată, vor fi posibile doar izolat, mai ales la deal şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în nordul Moldovei şi 34 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în estul Transilvaniei şi 21 de grade pe litoral.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prognoza meteo,
vremea,
instabilitate,
canicula
/actualitate/vremea-ramane-instabila-prognoza-meteo-pentru-marti-si-miercuri-14584916
14584916
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.